×
Previous
Next

Tomas Blazek Hard Boilie Spice Queen Krill 24mm 250g

27,90 zł
W Magazynie

OPIS PRODUKTU

Tomas Blazek Hard Boilie Spice Queen Krill 24mm 250g

Wyjątkowa przynęta do łowienia, która utrzymuje się dłużej niż 12 godzin. Nie musisz się martwić, że kulki są twarde, nawet po 48 godzinach są nadal zahaczone. Nadaje się do łowienia na dużych jeziorach i rzekach z dużą ilością raków i białych ryb. Przepis na skład mieszanek jest taki sam jak w przypadku klasycznych kulek proteinowych, jedynie podczas produkcji dodaje się więcej albuminy jaja i albuminy mleka. Dzięki temu kulka nie wysycha na kamieniu, jednocześnie doskonale eliminuje atraktory z otoczenia i jest natychmiast strawna dla karpia. Nie rozpada się jak klasyczna kulka proteinowa i nie wabi małych ryb, może „poczekać” w wodzie na dużego karpia. Dzięki twardemu zasięgowi można złowić największego karpia w całej Europie. Kulki proteinowe w tym wykonaniu to najpopularniejsza przynęta Tomáša Blažka. Jeśli Twoim celem jest duży połów, a nie liczba połowów, Boilie Hard będzie dla Ciebie idealnym wyborem. Nie rozpada się po wrzuceniu do wody, ale działa natychmiast. Można go zatem używać także na krótsze spacery, nie jest regułą, że na działanie trzeba długo czekać.

GLM Kałamarnica o smaku truskawkowym

To kulki proteinowe, które jako pierwsze stworzyliśmy pod naszą własną marką TB Baits. Zawsze mamy bardzo dobre doświadczenia z kulkami proteinowymi o podobnych smakach i Tomáš Blažek złowił na nie swojego rekordowego karpia, czyli słynną rybę Moby Dick o wadze 35,8 kg na legendarnym jeziorze Lac du Der. Rok później Tomášowi udało się przechytrzyć kolejną olbrzymią rybę ważącą 33,6 kg na naszej kulce GLM Squid Strawberry. Ta kulka powstała na bazie mąki kalmarów z dużą zawartością ekstraktu GLM i stymulatora o smaku truskawkowym, nasion ptaków jajowych z dodatkiem owadów oraz kruszonych małży. Zawiera także esencję truskawkową, olejek eteryczny z czarnego pieprzu, płynny pokarm Power Amino, Power Liver, sól i słodzik NHDC.

Podobne produkty

Wyprzedaż