×
Previous
Next

Tomas Blazek Stawberry 20-24mm 120g Kulki w Dipie

23,90 zł
W Magazynie

OPIS PRODUKTU

Tomas Blazek Stawberry 20-24mm 120g Kulki w Dipie

Przy produkcji naszych wzmacnianych kulek proteinowych nacisk kładziemy na natychmiastową skuteczność i atrakcyjność. Oryginalna kulka proteinowa pokryta jest mieszanką zawierającą atraktanty takie jak ekstrakty, esencje, olejki eteryczne, oleje, płynny pokarm, słodzik przyprawowy NHDC, suszony gamarus, krewetki i rozwielitki. Wszystko jest wymieszane z oryginalną mieszanką kulek. Następnie kulki napełnia się naparem zawierającym spektrum aminokwasów. Mieszanka aminokwasów, na którą reaguje karp i zmusza do jego zjedzenia. Dokładne mieszanie tworzy na powierzchni kulki warstwę atraktantów, która jest nasączona kulką i jest dosłownie przysmakiem dla karpia.

Skład kulek proteinowych TB

Wszystkie rodzaje naszych kulek proteinowych zawierają odpowiednią ilość soli i słodzika NHDC. Sól bardzo dobrze reaguje z wodą i zmienia pH wokół przynęty. Gdy kulka opadnie na dno, natychmiast zaczyna reagować i zmieniać pH otoczenia. To nieco rozbija strukturę kulki, a sól działa również jako nośnik atraktorów. Powoduje to efektowną skuteczność i atrakcyjność dla karpia. A dlaczego NHDC? Używamy tego słodzika od początku naszej działalności, zarówno w formie proszku, jak i płynu. Kiedy testowaliśmy przynęty, zauważyliśmy ogromną różnicę w skuteczności produktów z NHDC i bez niego. Karp uwielbia słodko-słony smak.

Nasze kulki proteinowe zostały zaprojektowane tak, aby po wrzuceniu do wody były jak najbardziej atrakcyjne. Po uderzeniu w dno struktura kulki natychmiast zaczyna się rozpadać i zaczyna dawać sygnał pokarmowy w swoim otoczeniu. Łapie to przepływające ryby i zmusza je do rozpoczęcia żerowania. Na czas zaniku ma wpływ temperatura wody i aktywność białej ryby. Do tej kulki podczas produkcji dodawane jest aktywne białko (enzymatycznie modyfikowana mąka), które rozbija strukturę przynęty i czyni z niej jeden z najlepszych atraktorów dla karpi.

Podobne produkty

Wyprzedaż